Svaigēdāja kūka, Подана!
>> sestdiena, 2010. gada 3. aprīlis
Tā kā tuvojas Lieldienas un krāsotās olas ar visiem šokolādes un kēksa zaķiem man ies secen, nolēmu izcept, pardon, uztaisīt svaigēdāja valrieksta kūku. Recepte ir gaužām vienkārša, kā jau viss ģeniālais. Tātad paņēmu Dredu meitenes virtuves kombainu un sāku malt visas sastāvdaļas kopā. No sākuma valriekstus ar kokosrieksta skaidiņām. Tā būs kūkas pamatne. Tad banānus, ķiršus un kanēli priekš pildījuma. Valriekstiem pieliku medu un sāku visu likt kopā.
Garša, protams, bija labāka nekā es to biju gaidījis. Žēl, ka nebija Knopes mēs abi būtu baudījuši šo burvīgo saldumu. Sajutos nedaudz grēcīgi, ka svaigēšanas laikā drīkst kaut ko tik garšīgi izvirtīgu ēst. Un galvenais, ka nekas nav karsēts vai cepts, ēdiens saglabā savus no dabas nākušos enzīmus.
4 komentāri:
mmmm, pat izklausās garšīgi
ir kādas noteiktas kombinācijas un devas, kā to visu harmoniski salikt kopā, vai vadoties tīri pēc garšas kārpiņām?
Man bija trīs saujas valriekstu, dažas karotes medus, lai masa cieta.
Un tad pie darba ķērās garšas kārpiņas :]
Tu esi ģēnijs!
/Man šodien reibst galva, velk uz drudzi, griežas vēders- Tu pat iedomāties nevari, kā es to izbaudu! :) /
Priecīgas Lieldienas!
Laimīgā Tev sākusies detoksikācija!
Yeeee, tev tā veicas, ka organisms sāk tīrīties.
Dejo aiz laimes :] Man otrā nedēļa, bet nav tādas izteiktas diskomforta sajūtas. Atceries, Boutenko rakstīja, ka tas nav diez cik labi. Bet ķermenis strādā viņam vien zināmā dievišķā unisonā, tāpēc es ar nesteidzinu notikumus.
Veiksmi Tev! Un krāsainas Lieldienas!
Ierakstīt komentāru