Raw, raw, raw, Rau, re, kur borščs
>> ceturtdiena, 2010. gada 8. aprīlis
Jā. Tas ir tas, ko jūs domājat. īstais. Pēc īstās krievu sievietes, Viktorijas Boutenko receptes. Īstais svaigēdāja borščs. Sākumā biju skeptisks, kas tur vispār var sanākt. Bet garšoja vienkārši lieliski, paldies dievam , saliku pareizās proporcijās garšvielas. Galvenais, ka ēdiens bija sātīgs un jutos paēdis, pietika pat rītdienai brokastīm.
Recepte:
biete, ingvera saknes trīs daivas, ķiploka daiva, lauru lapa, ūdens.
Visu šo sablenderē šķidrumā.
Nākamo blenderē, nedaudz uz lēnāka ātruma-
apelsīnu, burkānu, tējkaroti medus, tējkarote ābola etiķa, nedaudz eļļas.
Savukārt, virtuves kombainā sakapā valriekstus.
Visu saliek kopā lielā bļodā un piegriež klāt zaļumus- dilles, pētersīļus, kreses u.c.
0 komentāri:
Ierakstīt komentāru